2016. június 30., csütörtök

Szepesi Nikolett: Én, a szexmániás

Olvastam már könyvet prostituáltakról, olvastam pornószínészekről, de ehhez hasonlót nem.
Nem is tudom, hol kezdjem. Szepesi Nikolett úszónő ebben a könyvben elénk tárja szexuális élete minden zavarbaejtő részletét. Mindenféle szégyenkezés nélkül, nyers szókimondással írja le a szexuális kalandjait, orgiáit.
Ez a nő tényleg egy szégyentelen szexmániás, kiégett fiatal sportoló. Szerintem az ő lelkivilágában nagyon félresiklott valami.
Az csak egy dolog, hogy felháborított és megbotránkoztatott a történeteivel. De a stílusa egyenesen elborzasztott. Tele volt szóismétlésekkel, akár egy mondaton belül is.
Pl: „Közben kerestük az igazi otthont, a családi fészket, de már nem leltük, sehol se leltük”
vagy egy másik: „Pedig bajnok voltam, nagy bajnok”
Ilyen, és ehhez hasonló mondatoktól hemzsegett a könyv, ami egy idő után már nagyon idegesített.
Egy egy történetet pedig többször is megismételt, újra felhozott, mintha csak egy szellemi fogyatékoshoz szólna.
Véleményem szerint Szepesi Nikolett sokkal többet gondol magáról, mint ami valójában. Szerinte ő maga egy istennő, minden férfi az ő kegyeiről ábrándozik, minden hím őt akarja megkapni. Az ő csodálatos testét. Ugyan már! Ezerszer szebb sportolónők is vannak rajta kívül.
Az állandó Facebook-generáció emlegetéstől is rosszul voltam, de úgy voltam vele, most már mindenképp végigolvasom ezt az irományt.
Csak sajnálni tudom ezt a sekélyes lányt, akinek az értékrendje a béka segge alatt van. Aki szerint a szerelem és a hűség elavult, nevetséges fogalmak., aki csak a bulizásnak, piálásnak és a maratoni szexnek él. Ha valaki 26 éves korára ennyire kiégett szexuálisan, annak mit tartogathat még az élet?

Sosem szoktam ennyire lepontozni egy könyvet, de ez egy nagy rakás sz.r.
5/1

Nincsenek megjegyzések: