2016. március 9., szerda

Sylvia Day: Hozzád kötve

Újabb Szürke ötven árnyalata hasonmással van dolgunk. Persze vannak különbségek és mindent összevetve ez talán jobban is tetszett.
Adva van tehát a gyönyörű szőke hajú, szürke szemű Eva, aki egy gyermekkori trauma miatt bezárkózik. A férfiak odavannak érte, ráadásul anyagilag is el van eresztve.
Aztán egyik nap betoppan az életébe a sármos és szupergazdag Gideon Cross. Egy halom vállalat tulajdonosa. Épp mint Christian Grey. 
A férfi egy percig sem titkolja a lány előtt, hogy egyetlen cél lebeg a szeme előtt: megszerezni őt szexuálisan.
Eva persze ellenállhatatlanul vonzódik a jóképű milliomoshoz. A történet során végig sejteni lehet, hogy a férfinak is van valami a múltjában, ami átformálta a jellemét, de hogy pontosan mi is ez, az nem derül ki ebben a részben.
Ami nekem nem tetszett, az az, hogy nagyon hamar egymásnak estek a főszereplők. Aztán már sülve-főve együtt mutatkoznak. Gideon, aki eddig bármelyik nőt megkaphatta, most mágnesként húz Eva-hoz. Ami számomra egyáltalán nem életszerű, hogy ezek ketten bárhol bármikor megkívánják egymást és képesek a szexre. Másra sem gondolnak. Ja, és természetesen ebben a regényben mindenki szuperszexi, szupergazdag és mesés kocsikkal járnak.
Nem életszerű a történet na. Persze még így is jobban tetszett mint a Szürke ötven árnyalata. Itt nem voltak szado-mazo eszközök, perverz játékok, ütlegelés. Csak sima szex, de az minden mennyiségben.
5/3,5

1 megjegyzés:

Zsuzsa Pzsu írta...

Én is olvastam mind a három kötetet és ugyan azon a véleményen vagyok mint a blog írója. Tömény szex,durvaság nélkül.