2016. március 1., kedd

Frei Tamás: A bankár

Jamaicán épp egy rendőri akció zajlik, hogy kézre kerítsenek egy korrupt pesti bankárt, aki hatalmas összegeket menekített ki Magyarországról.
Farkas Vilmos-mert így hívják a bankárt-már jó ideje a karibi szigeten bújkál.
Mindeközben az Országos Jelzáloghitelbank elnökének privát gépén irtózatos erejű pokolgépet rejtettek el, és csupán percek kérdése, hogy Magyarország egyik legbefolyásosabb milliárdosát a feleségével együtt a levegőbe repítsék.
A Megmentőből megismert André és szerelme Adrienn éppen megérkeznek Genovába, amikor egy forgalmi dugó kellős közepén feltűnik egy motoros és feléjük tart. Mire André rájön, hogy halálos veszélyben vannak, arra a motoros egy tapadóaknát rak a Mini Cooper szélvédőjére és eltűnik. A robbanást nem lehet már megakadályozni.... De ki küldte rájuk a bérgyilkost? És miért?
Lesz itt minden: lejáratás, leszámolás, menekülés az Everglades mocsárból az aligátorok között...
Ahogy az előző regényben már megszokhattuk, itt is több szálon és helyszínen fut a cselekmény. Lebilincselően izgalmas, még a politikai részletek is jól le vannak írva. Egy percig sem unalmas. Engem teljesen kikapcsolt, élvezettel olvastam. Nálam mindenképp újraolvasós.
10/10

Nincsenek megjegyzések: