2013. április 17., szerda

Nora Roberts: Karácsonyra, szeretettel

Két karácsonyi történetet olvashatunk ebben a könyvben. Ne számítsatok semmi extrára, vagy izgalmasra, tipikus romantikus történeteket kapunk.
Az első regényben egy várandós kismama ragad autójával a hó fogságában.
Laura dúsgazdag anyósa és apósa elől menekül, akik meg akarják szerezni maguknak a még meg sem született unokát.
A nő egy szalagkorlátnak ütközik a kocsival, de szerencséjére Gabriel Bradley a híres festőművész rátalál és meginvitálja magához. Laura kénytelen elfogadni a felajánlott segítséget. Csak pár nap, amíg elül a vihar, és folytathatja a menekülést.
A hegyi kunyhóban Gabriel megkéri a nőt, hogy álljon neki modellt.
Nem kell sok képzelőerő a folytatás kitalálásához: a férfi és a nő a vihar napjaiban egymásba szeret, a szülés idő előtt megindul és a végén boldogan élnek egy családként.

A második történetben egy csinos könyvelőnő elhatározza, hogy profi segítséget kér a karácsonyi menü elkészítéséhez, hogy lenyűgözze vőlegényét és annak családját.
Maddie egy ismert séfet kér fel erre a feladatra. A keverés-kavarás, sütés-főzés alatt persze nem tudnak ellenállni egymásnak és itt is kibontakozik a szerelem.
Mint azt az elején is említettem, egyszerű kis romantikus történetek ezek. Sokkal jobban szeretem Roberts azon könyveit, ahol nem a romantikáé a főszerep, hanem a krimié, az izgalomé.
A könyvet karácsonyra kaptam a férjemtől, és örültem neki, mert emlékezett rá, hogy szeretem Nora Roberts könyveit.
10/7


Nincsenek megjegyzések: