2013. január 3., csütörtök

Elizabeth Adler: Riviéra hotel

Lola March Las Vegasban ismerkedik meg egy jóképű franciával, akivel aztán hamarosan össze is köti az életét. Egy bájos kis hotelt üzemeltetnek a francia riviérán. Minden szépnek tűnik, a férj azonban fütyül a munkára is és újdonsült feleségére is.
Egy nap elmegy, hogy Lolának vegyen születésnapi ajándékot és soha nem tér vissza. Autóját megtalálja a rendőrség, a férfinek azonban nyoma sincs.
Természetesen a feleséget gyanúsítják, mivel minden nyom arra utal, hogy a férfit megölték.
A nyári főszezon lassan a végéhez közeledik, a hotel vendégei elkezdnek  haza szállingózni. Lola élete azonban nem lesz nyugalmasabb. Szembe kell néznie férje egykori életével: kiderül, hatalmas adósságot hagyott hátra, ráadásul egy ex-szerető is felbukkan a színen, és zsarolással próbálkozik. És hogy még véletlenül sem legyen egyszerű az élet, még a szerelem is betoppan Lola amúgy is felbolydult életébe. Jack Farrar, az amerikai hajóskapitány első látásra elbűvöli a nőt, és hamar lángra lobban a szerelem közöttük.
Ez a könyv évek óta porosodott a polcomon, hirtelen ötlettől vezérelve kezdtem olvasni. Ne várjatok tőle nagy durranást, számomra egyszer olvasható szerelmes limonádé. Tökéletes forró nyári napokra, a strandon olvasgatni. A táj gyönyörű, jobbnál jobb ínycsiklandó étel szerepel benne. A szereplők számomra kicsit sablonosak, a történet pedig kiszámítható. Ennek ellenére egy olvasást azért megér.
10/6

Nincsenek megjegyzések: