2011. április 2., szombat

Jennifer Weiner: Jó az ágyban

Cannie Shapiro három év után szakít barátjával, Bruce-szal. Nem akar hinni a szemének, amikor egy férfiaknak szóló cikkben Bruce arról ír, hogy milyen egy nagydarab nőt szeretni. Amikor a nő nehezebb mint a párja. Bruce csak C-ként említi a nőt, de Cannie teljesen összeomlik, hiszen a férfi kiteregeti legintimebb dolgaikat is.
Szegény lány élete egy pillanat alatt felfordul. Kiderül, hogy terhes, az anyja bejelenti, hogy leszbikus és máris párra talált. Ráadásul munkahelyén egy kolléganője is állandóan fúrja. Cannie elhatározza, hogy megtartja a babát. Bruce-nak nem szól róla, de úgy dönt, hogy visszaszerzi a férfit. Csakhogy ez nem olyan egyszerű, mert Bruce már másik kapcsolatban él. Cannie élete újabb bonyodalmakat tartogat, amikor személyes kapcsolatba kerül egy híres sztárral, sőt szoros barátságot is kötnek. Újabb nem várt események következnek be.
A történet maga nem volt rossz, volt egy pár érdekes fordulat. Kíváncsi voltam, hogyan alakul a végére a sztori. Viszont a könyvborító borzalmasra sikeredett. Semmi köze a történethez, fantáziátlan és ronda. Egyszer olvasható kategória számomra, kikapcsolódásra, nyárra a strandon tökéletes.
10/7

Nincsenek megjegyzések: