2010. november 7., vasárnap

Harlan Coben: Dermesztő csend

Myron Bolitar a Biel család barátja. Épp ezért gondolkodás nélkül autóba pattan és elmegy Amiee Bielért. A tizennyolc éves lány éjnek idején telefonál Myronnak, hogy menjen érte a belvárosba. A lány éjjel háromkor kiszáll Myron kocsijából és azután nem látja senki többet. Mintha a föld nyelte volna el. És kiderül, hogy egy másik fiatal lány is eltűnt. Sőt közös szál is összeköti őket. Mielőtt eltűntek mindkettő ugyan abból az automatából vett ki pénzt.
De hová tűnhettek? Önszántukból mentek, vagy elrabolták őket? Talán már nem is élnek? A rendőrség Myront is meggyanúsítja, hiszen ő látta utoljára Amiee-t. A szülők sem tudják mit gondoljanak barátjukról. Épp ezért A férfi úgy dönt, hogy ő maga jár a dolgok végére.
Csakhogy valakinek ez egyáltalán nem tetszik és elszántan üldözőbe veszik Myront. Valaki a nyomában van, és mindent elkövet, hogy eltegye láb alól...
Nagyon tetszett mert végig lekötötte a figyelmemet és izgalmas is volt. Bár az Erdőt nem tudta túlszárnyalni, azért ez a regény is bejött!
Aki szereti a krimit, ne hagyja ki!
10/9

Nincsenek megjegyzések: