2010. június 8., kedd

Jessica Adams: Üzenet a túlpartról

Mark általános iskolai tanár, életét szomorú tragédia árnyékolja be: autóbalesetben elveszíti élettársát. Nem hisz a saját szemének, amikor a temetésen megjelenik neki a halott nő, sőt beszél is hozzá. Mark igazi hitetlen, aki csak a tényeknek hisz, semmiféle hókuszpókusz, asztrológia, lélekvándorlás nem jöhet nála szóba. És pont vele történik ilyesmi. Maga sem tudja mit higgyen, vagy tegyen. Közben kiderül, hogy tényleg nem álmodik, mert sógornője szintén beszélt a halott lánnyal. Mindeközben Mark nem sokáig kesereg, új nő tűnt fel a láthatáron, aki ráadásul nagyon vallásos, és meg akarja téríteni a férfit is.
Időközben kiderül, hogy nem is volt olyan tökéletes Mark kapcsolata egykori élettársával. Veszekedések, megcsalások tarkították a kapcsolatukat.
Teljesen más könyvre számítottam. Ezt inkább nevezném szórakoztatónak, mint romantikusnak. Ebben a történetben senki nem normális, kezdve Markkal, aztán a homokos tornatanárral, vagy Mark legújabb vallási fanatikus barátnőjével. Furcsa sztori volt és nem bántam amikor a végére értem. Valahogy nem az én stílusom ez a könyv.
10/6

Nincsenek megjegyzések: