2009. január 15., csütörtök

Debbie Macomber: Kikötő sor 50.

Az 5. részben a McAffee házaspár a főszereplő. Ahogy az már az előző részből is ismert, valaki névtelen leveleket küldözget a magánnyomozónak. A helyzet kezd ijesztővé válni. Corrie, a feleség is nyomozásba kezd, és furcsa dolgokra döbben....
Megtudhatjuk hogyan alakul Grace és Cliff Harding sorsa, vajon végre révbe ér e szerelmük? Grace lánya Maryellen ismét terhes. Mivel már volt egy vetélése, most még jobban vigyáznia kell magára. Azonban az ő házassága sem problémamentes.
Olivia anyja, Charlotte ifjú házasként bologan él Ben oldalán. De az ő boldogságukat is beárnyékolja valaki, aki nem más, mint Ben fia.
Olivia élete sem leányálom. Folyton férjét, Jacket nyaggatja,hogy figyeljen az egészségre. Sportoljon, és diétázzon. A férfi azonban nyűgnek éli meg felesége gondoskodását, míg csaknem tragédia történik...
Mindenki nagy bánatára porig ég a Toronyőr étterem, Justine (Olivia lánya) és férje Seth "életműve". Minden energiájukat, pénzüket és idejüket az étterembe fektették és most minden oda lett. Az csak a következő kötetből fog kiderülni,hogyan vészelik át ezt a nehéz időszakot.
Régi ismerősök köszönnek vissza a lapokról, de feltűnik ismét egy-egy újabb szereplő is. Ez a rész sem okozott csalódást.
Vélemény: 10/10

Elnézést, ez a rész valahogy lemaradt :-)

Nincsenek megjegyzések: