2008. szeptember 3., szerda

Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Emma a Panther Corporation nevű cégnél dolgozik a marketing osztályon. Amikor megbízást kap egy egyszerű üzlet lebonyolítására, elérkezettnek látja az időt a ranglétrán való feljebb jutásra. Igen ám, csakhogy a peches lány ezt is elszúrja. Végtelen rosszkedvvel száll fel a Londonba tartó gépre,ami légörvénybe kerül. Emma jónéhány ital után útitársát kezdi bombázni magánélete legapróbb, néha igazán pikáns részleteivel, gondolván,hogy ezt az utat úgysem ússzák meg élve.
Mesél a szüzessége elvesztéséről, leszbikus álmáról, turkálós ruháiról. Persze a gép nem zuhan le. Emma már el is felejtené az egészet, mikor betoppan az irodába a vállalat alapító igazgatója, aki nem más,mint a gépen megismert titokzatos idegen.
Emma élete a feje tetejére áll. Hihetetlenül kellemetlen helyzetekbe kerül, és hazugságaival csak még jobban összecsapnak feje felett a hullámok...
Ez a második könyv,amit Sophie Kinsellától olvastam,és most sem kellett csalódnom! Sziporkázó humorral ír, tele fordulatos történésekkel. Egy rossz nap után igazán fel tudja dobni az olvasót. Szinte sajnáltam, hogy vége.
Vélemény: 10/10

Nincsenek megjegyzések: