2008. szeptember 2., kedd

Lisa Jackson: Tegnap éjjel

Nem mostanában olvastam ezt a könyvet,mégis azért döntöttem úgy,hogy beírom az ajánlóba,mert az egyik kedvencem Lisa Jackson. Szerintem nem sokan ismerik a könyveit,pedig nagyon jól ír. Még soha nem kellett benne csalódnom. Általában elmondható,hogy a regényeiben ötvözi a krimit a romantikával. Ez ennél a könyvnél is így van.
Caitlyn egyik reggel mikor felébred,megdöbbenve látja,hogy körülötte minden vérben úszik. A falak, az ágy, ő maga is véres. Rettentően megijed,mert nem emlékszik rá,hogy mi történt vele. Nem sokáig kell töprengnie,kiderül,hogy külön élő férjét meggyilkolták. Ráadásul a nő jöhet szóba egyedüli gyanusítottként. Caitlyn pszichológusához akar fordulni, ő azonban nincs a városban,így helyetteséhez, Alan Hunthoz fordul. Közben a családban rejtélyes gyilkosságok történnek. Törheti az olvasó a fejét,hogy miért nem emlékszik semmire a nő. És ha nem ő a gyilkos,akkor ki?
Sodró lendületű,végtelenül izgalmas, feszültséggel teli regény,melynek végére kibontakozik a szerelem Caitlyn és Alan között,és természetesen a gyilkos kilétére is fény derül.
Aki szereti a krimit, annak letehetetlen olvasmány lesz!
Vélemény: 10/8

Nincsenek megjegyzések: